Ingezonden persbericht

IPP Logipal neemt nieuwe operationeel directeur Europa in dienst

Eck en Wiel, 26 juli 2011 - Pallet poolbedrijf IPP Logipal, een dochteronderneming van de Faber Halbertsma Groep, heeft Pascale Dagnaud (42) in dienst genomen als operationeel directeur Europa. De nieuwe aanstelling kenmerkt de groei die IPP Logipal doormaakt.

Dagnaud geeft in haar nieuwe functie bij IPP Logipal leiding aan het Operations team, dat de groeiende pallet poolingmarkt bedient. Ze zal daarbij sterk putten uit haar ervaring als Country Manager bij CHEP, waar zij de afgelopen jaren onder meer verantwoordelijk was voor de 're-usable plastic container business' en de pallet pooling activiteiten in het verssegment in Frankrijk. Eerder werkte Dagnaud in andere disciplines als marketing en key account management voor PepsiCo en Masterfoods. Dagnaud heeft zin in haar nieuwe functie: "Voor het leveren van de juiste pooling oplossing zijn timing en het bepalen van de juiste prijs cruciaal. Dat is voor elke klant dagelijks weer een nieuwe uitdaging. Nu ik de leiding heb over het IPP Logipal operations team, kan ik mijn internationale supply chain ervaring van de afgelopen jaren actief inzetten voor een optimale dienstverlening."

Beeldmateriaal

Foto: Pascale Dagnaud

Bovenstaande foto is in hoge resolutie te downloaden door op de afbeelding te klikken.

Over IPP Logipal
IPP Logipal is een van de toonaangevende leveranciers van verhuurdiensten op het gebied van pallets en andere transportproducten in Europa. Het pallet poolbedrijf is een dochteronderneming van de Faber Halbertsma Group, de grootste producent van pallets en het op één na grootste bedrijf voor palletpooling in Europa. IPP Logipal telt ruim tweehonderd medewerkers, verdeeld over zestien vestigingen in Europa. Het Benelux-hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven. Via een uitgebreid netwerk van meer dan honderd depots, verdeeld over het Europese continent, en ruim honderdvijftig transporteurs, bedient IPP Logipal klanten door heel Europa. De onderneming is hoofdzakelijk actief in de FMCG, de chemische industrie en consumentenelektronica. Meer informatie over IPP Logipal: http://www.ipplogipal.nl/.

Noot voor de redactie (