Politie Rotterdam-Rijnmond

Twee verstandelijk beperkte jongens vermist: recente foto's.

Datum incident: 26-07-2011 Locatie: - District/dienst: Korps / overig

Datum publicatie: 26-07-2011 19:14

Zie het origineel

De politie is sinds dinsdagochtend op zoek naar twee verstandelijk beperkte jongens. Het tweetal is sinds zeven uur vanmorgen vermist uit het centrum voor geestelijk gehandicapten Hernesseroord in Middelharnis.

Vanmorgen rond zeven uur merkten medewerkers van de instelling die de jongens wilden wekken, dat zij niet meer in hun bed lagen. Het tweetal is weggekomen door een raam in hun slaapkamer te forceren.

Het gaat om de 19-jarige Robby de Reus en de 23-jarige Maikel de Boer.

Robby is 1,70 meter lang, heeft donker krullend haar en is tenger.

Maikel is 23 jaar, 1,85 meter lang, donker stekel haar, draagt een bril en is op een fiets.

Onbekend is wat het tweetal draagt. Beide jongens hebben het verstandelijk vermogen van een 10 tot 12-jarige, maar zien er volwassen uit.

De politie is direct op zoek gegaan naar de jongens. Het signalement van hen is verspreid onder agenten en vervolgens is een sms-alert verstuurd. Door de politieheli is de omgeving afgezocht en door agenten zijn mogelijke verblijflocaties locaties bezocht. Helaas tot nu toe zonder resultaat.

De politie doet een beroep op ieder die denkt te weten waar Robby en Maikel zijn, of die hen wellicht heeft gezien, contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of bij aantreffen via 112.

Update op bericht: Twee verstandelijk beperkte jongens vermist 1000_29026_2.jpg