Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zelhem - Sigaretten weg bij inbraak Kruidvat              |

In de nacht van maandag op dinsdag 26 juli is er ingebroken bij het Kruidvat aan de Magnoliaweg in Zelhem. De dieven zijn er met sigaretten vandoor gegaan en de politie stelt een onderzoek in.


De inbraak werd omstreeks 04.50 uur gemeld door een alarmcentrale. Er bleek een ruit te zijn vernield en de daders zijn er met sigaretten vandoor gegaan. Het is nog niet bekend om hoeveel pakjes het gaat. Een onderzoek in de omgeving leverde geen verdachten op. In juli vonden er ook inbraken plaats bij Kruidvatfillialen in Ulft en Didam. De politie onderzoekt of er verband is tussen deze inbraken.


2011103077

|     |Keijenborg - Meerdere geparkeerde auto's vernield         |

De politie is een onderzoek gestart naar vernielingen van meerdere geparkeerde personenauto's, die in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 juli in Keijenborg plaats vonden. De politie doet een oproep voor tips en getuigen.


In de nacht van vrijdag op zaterdag 23 juli werden onder meer auto's vernield op de Eulingkamp en de Nijssinckampstraat in Keijenborg, gemeente Bronchorst.


De politie kreeg tot op heden een viertal meldingen hierover binnen. Mogelijk zijn er meer benadeelden, ook in andere straten. De politie roept benadeelden op, om aangifte te doen via internet of na een telefonische afspraak.
Ook wil de politie graag in contact komen met getuigen of tipgevers die iets hebben gezien of weten wie verantwoordelijk is voor de vernielingen. Men kan contact opnemen via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.

|     |Aalten - Motorrijder is motor kwijt                       |

De politie heeft maandag 25 juli in Aalten de motor van een 28-jarige man in beslag genomen die weer zonder rijbewijs reed. Daarnaast kreeg hij een boete voor het te hard rijden.


Tijdens een snelheidscontrole op de Varsseveldsestraatweg passeerde een motorrijder de radarapparatuur. Hij reed ruim 120 km, terwijl hij maar 80 mocht rijden. Een motoragent ging direct achter de man aan en controleerde hem verderop. Hierbij bleek dat de man geen vaste woon- of verblijfplaats heeft en al meerdere malen bekeurd was voor het rijden zonder rijbewijs. De motor werd dan ook in beslag genomen. In overleg met de officier van justitie kreeg de man een boete van 390 euro.


2011102952


Einde berichten


-----------------------

(





(



---- --