Ingezonden persbericht


Aangepaste zomer-openingstijden Seaports Xperience Center

In de zomerperiode heeft Seaports Xperience Center in Farmsum andere openingstijden. Op de woensdagmiddagen 27 juli en 3 augustus is SXC normaal open voor publiek van 13.30 uur tot 17.00 uur; goede tip voor een leuke zomer-activiteit! Daarna stopt de openstelling voor publiek op woensdagmiddag tijdelijk.

Van 8 augustus tot 22 augustus 2011 is SXC twee weken helemaal gesloten en ook telefonisch niet bereikbaar. In die twee weken kunnen bedrijven, organisaties en scholen alleen via xcursie@seaportsxperiencecenter.nl leuke en inspirerende Xperiences, Laatste en Eerste Schooldaguitjes, rondleidingen en bijeenkomsten aanvragen. Buiten de twee gesloten weken om is SXC wel telefonisch bereikbaar en open op afspraak.

Na de zomer weer welkom op woensdagmiddag
Met ingang van 7 september kan iedereen van 10 jaar of ouder weer op de woensdagmiddag SXC bezoeken. Een middagje bij SXC is altijd ontspanning! Zelf te spelen videospelletjes, games, films bekijken, opstellingen bedienen en andere Xperiences, zorgen voor fun en informatie over opleidingen, beroepen, banen, bedrijvigheid en wonen in de Eemsdelta. Dat moèt je ervaren! Entree voor individuele bezoekers: E 2,50 .