Gemeente Hilvarenbeek


Uit de collegevergadering van 26 juli 2011

VVV, Land van de Hilver, Hilvarenbeeks Ondernemers Contact (HOC), ZLTO De Hilver, Stichting Hilvarenbeek Museumdorp, Horecavereniging, Winkeliersvereniging en gemeente gaan onder de naam âGastvrij Hilvarenbeekâ intensiever samenwerken om toeristisch en recreatief Hilvarenbeek nog beter op de kaart te zetten.
De eerste stap is kort geleden gezet met de ondertekening van de intentieverklaring.
Een volgende stap is dat gezamenlijk projecten worden opgezet. Het college stelt jaarlijks ⬠75.000 beschikbaar voor projecten. In 2011 wordt dat geld ondermeer besteed aan promotie en marketing en aan toeristische bewegwijzering.

Burgemeester Palmen:
âHilvarenbeek is een prachtige gemeente die op toeristisch-recreatief gebied veel te bieden heeft en nog veel ontwikkelmogelijkheden heeft. Daar willen we samen met lokale organisaties en verenigingen aan werken omdat we het voelen als onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Ik vind het belangrijk dat we nu met Gastvrij Hilvarenbeek een breed netwerk van lokale organisaties hebben waarmee we plannen kunnen ontwikkelen en uitvoeren. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat zijn vruchten gaat afwerpenâ.