Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Ermelo - Drie personen aangehouden                        |

De politie heeft dinsdagochtend 27 juli drie personen uit Polen aangehouden. Een 18-jarige vrouw en een 21-jarige man zijn aangehouden voor winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Herderlaan in Ermelo. Een 19-jarige man bleek in het bezit van drugs.


De politie kreeg omstreeks 09:55 uur de melding van de winkeldiefstal. Een man en vrouw gedroegen zich verdacht in de supermarkt en werden in de gaten gehouden. De twee hadden hun tas vol gestopt met boodschappen en betaalden slechts één artikel aan de kassa. Hierop werd het tweetal door personeel aangesproken. Zij gingen er vandoor in de richting van het station. Dankzij een goed signalement troffen agenten het tweetal aan op de Dokter van Dalelaan. Ook werd een derde persoon aangetroffen. De drie konden zich niet legitimeren en zijn meegenomen naar het politiebureau. Bij de 19-jarige man zijn tijdens de fouillering drugs aangetroffen. Het gaat hier vermoedelijk om speed. De drugs zijn in beslag genomen en worden onderzocht. De personen zijn ingesloten voor nader verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.


2011103188
|     |'t Harde - Man zonder geldig rijbewijs                    |

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 27 juli een 32-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man reed over de A28 en bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs.


De politie controleerde de automobilist omstreeks 01:00 uur op de A28 ter hoogte van 't Harde. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs en is meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau is proces-verbaal tegen de man opgemaakt.


2011103566

|     |Putten - Winkeldief in kringloopwinkel                    |

Op dinsdag 26 juli is een winkeldief betrapt in een kringloopwinkel aan de Dorpsstraat in Putten. Een 65-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is aangehouden.


De politie kreeg omstreeks 14:50 uur de melding van de diefstal in de kringloopwinkel. Personeel had de man staande gehouden en kon hem overdragen aan de politie. Hij had spullen meegenomen zonder deze te betalen. De man is meegenomen naar het politiebureau en kreeg daar een boete opgelegd van E 170. Hij voldeed het bedrag en is in vrijheid gesteld.


2011103418


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --