Politiebericht: aangetroffen onbekende dode man

Persbericht van Korps landelijke politiediensten

De foto van het slachtoffer kan als schokkend worden ervaren

Op dinsdagochtend 26 juli werd het lichaam van een nog onbekende dode man aangetroffen in de wijk Presikhaaf in Arnhem. Rond acht uur trof een passant het lichaam aan in het water bij de kruising van Lange Water met de Bethaniënstraat.
Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.70 tot 1.80 meter lang met een normaal postuur. Zijn leeftijd wordt tussen de 40 en 50 jaar geschat.
De man had kort bruin tot rossig haar en hij droeg een blauwe spijkerbroek, een blauw geruite blouse.
De politie heeft na het aantreffen direct een onderzoek ingesteld. Het is op dit moment nog niet duidelijk of het hier gaat om een misdrijf of een noodlottig ongeval.
Herkent u deze man of hebt u hem voor dinsdagochtend 26 juli nog gezien, belt u dan met de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem uw informatie doorbellen kan ook via 0800-7000.
Neemt u vooral ook contact op met de politie als u tussen maandag 25 juli en dinsdagochtend 26 juli nabij het water bij de kruising van Lange Water met de Bethaniënstraat iets opvallends heeft gezien, dat met het aantreffen van de onbekende dode man te maken zou kunnen hebben.

Dit bericht is ook na te lezen op www.vermistepersonen.info

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.vermistepersonen.info



Razende Robot Reporter