Rochdale


27 juli 2011
'Kant & Klaar Wonen' in nieuwbouw Lommerrijk

Het nieuwbouwproject LommerRijk bomen (in de Amsterdamse Kolenkitbuurt tussen de Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg) krijgt steeds meer vorm. Een aantal appartementen wordt door Woningstichting Rochdale aangeboden volgens het âKant en Klaar Wonen Conceptâ.

De aanemer is thans druk bezig met het opleveren van de eerste koopwoningen. In totaal komen er in dit complex 157 woningen waarvan 78 koopwoningen, 51 sociale huur en 28 vrije sector huurwoningen. In september staat de oplevering van blok C gepland en blok A (aan de gracht) wordt in oktober opgeleverd. Inmiddels is er een modelwoning klaar en ingericht in blok D. Deze kan op zaterdag 6 augustus en zaterdag 27 augustus (tussen 11:00 en 13:00) tijdens een open huis worden bezocht. Het adres van de modelwoning is de Blauwvoetstraat 87.

Kant en klaar Concept

Het 'Kant en Klaar Wonen Concept' werkt als volgt: voor diverse koopwoningen (geldt niet voor alle woningen) is een waardecheque beschikbaar waarvoor een keuken (incl inbouwapparatuur), wandafwerking in kleur en een (laminaat)vloer naar keuze kan worden uitgezocht. Deze waardecheque is uitsluitend te besteden bij Total Project BV, een bedrijf dat is gespecialiseerd in meer- en minderwerk na oplevering. Extra meerwerkopties behoren, tegen meerprijs, tot de mogelijkheden. De koopsommen zijn inclusief deze waardecheque.

Door het kant en klaar concept kunt u dus meteen bij sleutelontvangst beginnen met het inrichten van de nieuwe woning! Bij interesse kunt u een afspraak maken om de modelwoning te bezichtigen door te bellen met VLIEG Makelaars Amsterdam, 020-5247430. Op www.lommerrijkwonen.nl vindt u ook meer informatie (op de foto is de huiskamer te zien van de modelwoning).

Voor meer informatie bel Nico de Leeuw, woordvoerder/senior media-adviseur Woningstichting Rochdale, 06 - 212 58 004 of ndeleeuw@rochdale.nl. Op vrijdag kunt u terecht bij Tamara Rolman-Aalbersberg, communicatieadviseur, 06 - 221 29462 of trolman-aalbersberg@rochdale.nl.