Ingezonden persbericht


Persbericht

Online vrouwenmagazine Ze.nl is vernieuwd

Amsterdam, 26 juli 2011 - Ze.nl, het online vrouwenmagazine dat dagelijks bericht over alles wat vrouwen boeit, heeft een compleet nieuwe look & feel gekregen. Naast een fris design voegt de site vier nieuwe rubrieken toe, om de actieve doelgroep bestaande uit vrouwen tussen de 20 en 49 jaar, nog beter te infotainen. Met gemiddeld 165.000 unieke bezoeksters per maand heeft Ze.nl zich binnen vier jaar weten te positioneren als een onmisbaar webzine.

Begin dit jaar werd Ze.nl overgenomen door EEN Media: de perfecte aanleiding voor een restyling. Met de nieuwe lay-out is de site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Ook het reageren is nu eenvoudiger, doordat lezeressen hun reactie kunnen koppelen aan hun social media-account. Dankzij de toevoeging van de extra rubrieken ZeLeeft, ZeMedia, ZeRoddelt en ZeMama, naast de vertrouwde onderdelen ZeBeauty, ZeShopt, ZeVrijt en ZeKookt, bevat de site nog meer nieuws dan de doelgroep al gewend was.

"Met de nieuwe look and feel is Ze.nl er klaar voor om het grootste en beste online vrouwenmagazine van Nederland te worden", aldus Jet Wieske, hoofdredactrice van Ze.nl.

Iedere dag plaatst Ze.nl nieuws over onderwerpen als beauty, koken, mode, reizen, seks & relaties, celebs, werken, lifestyle, uitgaan en media. Kortom: Ze.nl schrijft over alles wat vrouwen interesseert! Om de lancering van de vernieuwde website te vieren, is het feest op Ze.nl! Iedere week verloot de redactie spetterende prijzen zoals tassen, parfums, kleding en beautyarrangementen onder deelnemende bezoeksters.

Ze.nl: Hét online magazine voor vrouwen!

www.ze.nl

www.facebook.com/zeonline

www.twitter.com/ze_nl

www.ze-nl.hyves.nl/

www.youtube.com/zepuntnl

Noot voor de redactie

Over Ze.nl

Ze.nl is gestart in de zomer van 2007. De redactie, onder leiding van Jet Wieske, bericht dagelijks over onderwerpen zoals beauty, mode, seks & relaties, celebs, koken, reizen, werken, lifestyle, uitgaan, media en meer. Kortom: alles wat vrouwen boeit! De doelgroep bestaat uit breed geïnteresseerde vrouwen in de leeftijd van 20 tot 49 jaar. Ze.nl bereikt elke maand gemiddeld 165.000 unieke bezoekers en heeft een e-mail nieuwsbriefbestand van 120.000 leden.

Over EEN Media

EEN Media, een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, events zoals de Girlsfair, formats waaronder Fashionscene TV en e-commerce concepten gericht op jongeren, vrouwen, fashion, beauty en lifestyle. EEN Media is actief sinds 2009. Met het huidige portfolio, bestaande uit meer dan 15 titels, waaronder Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopgids.nl, Shopscene.nl, Beautyscene.nl en Ze.nl, bereikt EEN Media ruim 2,2 miljoen unieke bezoekers per maand en is daarmee een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, mode, beauty en lifestyle.