'Dit boek is een wake-upcall voor iedereen die het druk heeft.'

27/07/2011 11:54

Time Management Company

Hoe gaat de Europese president met zijn tijd om? Op welke manier vergadert Jacques Rogge? Hoe is de verhouding werk en privé bij Goedele Liekens? U leest het allemaal in het boek 'Win Tijd Op Jouw Manier' van Tim Christiaens. Naast de visie van 10 boeiende persoonlijkheden bespreekt Christiaens onder meer de EFFECT-methode, een nieuw datadieet en de meest interessante webapplicaties op het vlak van tijdsbeheer.

Veel mensen volgden weleens een cursus 'tijdsbeheer', maar vaak is dat zonder blijvend resultaat. Klassieke timemanagementprincipes houden immers weinig rekening met persoonlijke kenmerken. Win tijd op jouw manier stelt dat het essentieel is om te vertrekken vanuit de eigen situatie om tot een gedragsverandering te komen. Bovendien leven we vandaag in het informatietijdperk. Tim Christiaens vult deze traditionele timemanagementtechnieken aan met een aantal modernere toepassingen.

Het loont beslist de moeite na te gaan hoe anderen met hun tijd omgaan. Wat kunnen we bijvoorbeeld leren van succesvolle mensen? In dit boek vind je de visie van tien boeiende personen die elk aan de top staan in hun domein:

Joop van den Ende, Herman Van Rompuy, Christian Van Thillo,Willem Middelkoop, Inge Vervotte, Jacques Rogge, Geert Noels, Goedele Liekens, Hans Bourlon en Christine Van Broeckhoven.

-----------------------------

"Dit boek is een wake-upcall voor iedereen die het druk heeft. Tim reikt een aantal interessante concepten aan maar laat de lezer zélf beslissen welke ideeën zouden kunnen werken."

Geert Wellens - CEO Econopolis

--------------------------

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////