Pauw Sanders Zeilstra Van Spaendonck wordt Pauw Sanders Zeilstra

Persbericht van Pauw, Sanders, Zeilstra & Van

Spaendonck
Mr. Drs. Roelf Middel directeur Pauw Sanders Zeilstra

Ruim tien jaar maakte Pauw Sanders Zeilstra, communicatiemanagement en public affairs deel uit van de Van Spaendonck Groep uit Tilburg. Een management buy out maakt daar deze maand een einde aan. Roelf Middel volgt Foeke Zeilstra op als algemeen directeur.

PSZVS maakte door sterke veranderingen in de (overheids)adviesmarkt en het overlijden van medeoprichter Ben Pauw, roerige tijden door. De Van Spaendonck Groep concludeerde dat haar meerderheidsbelang van 90% in PSZVS het aantrekken van nieuwe partners of het realiseren van een fusie in de weg staat. Voor de Groep weegt het toekomstperspectief van het bedrijf voor cliënten en medewerkers zwaarder dan de continuering van de bestaande situatie. Het dit voorjaar door algemeen directeur Foeke Zeilstra en Roelf Middel i.s.m. de Groep opgestelde businessplan, maakte de weg vrij voor een management buy out.

PSZVS heet vanaf heden Pauw Sanders Zeilstra, adviseurs voor communicatie en public affairs. De Rotterdamse dochter 'De Nieuwe Lijn' gaat mee over naar PSZ.

Pauw Sanders Zeilstra blijft gevestigd in Den Haag aan de Prinsessegracht nr. 7. De management buy out heeft geen consequenties voor het adviesaanbod. Cliënten kunnen blijven vertrouwen op een breed scala aan communicatiediensten.

De bureauleiding komt vanaf 1 september in handen van Mr. Drs. Roelf Middel. Roelf heeft ruim twintig jaar ervaring als communicatieadviseur, heeft diverse publicaties op zijn naam en werkte ruim 12 jaar als algemeen directeur in de bureauwereld. Ook was hij de eerste lector overheidscommunicatie aan de Hogeschool van Utrecht. Roelf Middel zal de komende vernieuwing van Pauw Sanders Zeilstra vorm geven. Foeke Zeilstra blijft - naast zijn rol als senior adviseur en partner - deel uitmaken van het directieteam van PSZ.

De Van Spaendonck Groep blijft zich, onveranderd, richten op haar kernactiviteiten: belangenbehartiging van en lobby voor branches, MKB services en changemanagement voor ondernemingen en organisaties in het publieke veld.

Den Haag, Tilburg,

27 juli 2011




Razende Robot Reporter