Calamos Investments benoemt Geoffrey Davis tot senior vice-president, Head of Intermediary Distribution (hoofd van intermediare distributie) - EMEA

Persbericht van PR Newswire

NAPERVILLE, Illinois en LONDEN, July 27, 2011 /PRNewswire/ --

Calamos Investments heeft Geoffrey Davis benoemd tot senior vice-president, Head of Intermediary Distribution (hoofd intermediaire distributie) voor EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) met ingang van 11 juli 2011. Dhr. Davis zal gebaseerd zijn in het kantoor van Calamos in Londen en zal verantwoordelijk zijn voor de intermediaire zaken in EMEA, het managen van de bestaande cliëntenbasis van het bedrijf en het opbouwen van nieuwe distributierelaties met beleggingsprofessionals en financiële adviseurs in de regio.

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20110726/cg41120)

Dhr. Davis komt bij Calamos van Threadneedle Asset Management, waar hij de laatste drie jaar werkzaam was als directeur van de Global Financial Institutions Group in Londen. Voordat hij bij Threadneedle begon, werkte dhr. Davis zes jaar bij Invesco in Milaan, Italië als hoofd Marketing and Communications voor continentaal Europa. Hij brengt maar dan 13 jaar industrie-ervaring naar Calamos. Dhr. heeft een diploma van de University of Wisconsin, Madison, Verenigde Staten.

"We blijven zowel onze institutionele activiteiten als UCITS-fondsactiviteiten uitbreiden in de EMEA-regio. De evolutie van ons UCITS-platform is een belangrijk groeiinitiatief voor Calamos Investments en we hebben onlangs een strategie voor opkomende markten toegevoegd aan ons UCITS-platform. De komst van Geoff naar het bedrijf zal ook waardevol zijn voor onze uitbreidingsinzet. Hij wordt gerespecteerd door zijn collega's en vakgenoten in de regio als een persoon met een gedisciplineerde aanpak voor wat betreft het inzamelen van activa, het van dienst zijn van cliënten en het genereren van resultaten. We verwelkomen Geoff en kijken uit naar zijn bijdrage aan ons internationaal bedrijf," zei CEO en Co-Chief Investment Officer John P. Calamos, Sr.

Over Calamos

Calamos Investments is een internationaal gediversifieerd beleggingsonderneming die meer dan 30 jaar institutionele en individuele beleggers van dienst is. Onder de klanten van het bedrijf zitten openbare en particuliere pensioenen, fondsen, stichtingen, bedrijven, financiële adviseurs, families en individuen van over de hele wereld die het bedrijf meer dan $37 miljard in activa onder beheer hebben toevertrouwd per 30 juni 2011.

Calamos biedt een scala aan internationale beleggingsoplossingen - equity, vastrentende, converteerbare en alternatieven - om te werken aan de multi-activa toewijzingskaders van cliënten en de doelen van hun beleggingsprogramma's te bereiken.

Calamos dient beleggers en cliënten uit de hele wereld via zijn beleggingsfonds, afzonderlijk beheerde accounts en Calamos Global Funds PLC (UCITS), gedistribueerd door Calamos International LLP, Londen, Verenigd Koninkrijk.

Ga voor meer informatie naar http://www.calamosglobal.com of bel naar +1-800-582-6959.

Calamos International LLP

CONTACT: Jennifer McGuffin, Mediarelaties (V.S.) voor CalamosInternational LLP, +1-630-245-1780, jmcguffin@calamos.com; of Ellen Gracey,Mediarelaties (Europa), +44-(0)-20-3159-5003, ellen@grcomms.co.uk, voorCalamos International LLP