Nieuw platform voor nieuws en informatie online


Platform om kennis door te geven, interesses te delen en meningen te uiten

Badhoevedorp, 20110727 -- Voor iedereen die het leuk vindt om zijn of haar mening te geven over een bepaald onderwerp, is er nu een nieuw platform: www.nieuws-informatie.nl. Nieuws-Informatie.nl is een nieuwe site die iedereen de mogelijkheid biedt om een mening te uiten, informatie te delen, kennis te delen en er wordt een mogelijkheid geboden om geld te verdienen. Dit is een platform dat toegankelijk is voor iedereen. Voor professionele schrijvers, bloggers, amateur schrijvers en ook voor mensen die af en toe een artikel schrijven.

Waarom een nieuw platform?
Veel mensen hebben een behoefte aan een platform waar zij met hun kennis, of interesses naar toe kunnen. Bij nieuws-informatie is het mogelijk om alles te posten van een politiek artikel, poëzie, interesses, ideeën, tot aan een eigen column, echt alles kun je op nieuws en informatie kwijt. Ook is het leuk voor mensen die een bijverdienste nodig hebben. Met een Google adsense account is het mogelijk om via advertenties, die bij een artikel komen te staan, geld te verdienen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op www.nieuws-informatie.nl kan iemand zich laten registreren. Hiermee wordt een inlog aangemaakt en krijgt elke persoon een eigen profiel. Het profiel is te karakteriseren door aanpassingen door te voeren. Iedereen kan zijn of haar profiel zo persoonlijk maken als ze zelf zouden willen. Na een registratie is het mogelijk om direct artikelen te plaatsen.
Ook is het mogelijk om een Google adsense code in te vullen, om zo extra geld te kunnen verdienen. Alle informatie hierover is te vinden bij het profiel op nieuws-informatie.nl

www.nieuws-informatie.nl