Hoefnet

handen ineen

Nieuws

Dorp Beekbergen en PrimeVal Paardenspektakel slaan handen ineen

20-07-2011

Van 28 tot en met 31 juli wordt voor de 26ste keer de internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn georganiseerd op de terreinen van Riant Equestrian Centre in Beekbergen. Het dorp Beekbergen en de organisatie van dit PrimeVal Paardenspektakel hebben de handen ineen geslagen om het dorp Beekbergen te promoten als vakantiedorp.

Winkeliersvereniging Bemivo (Beekbergense Middenstand Vooruit), Dorpsraad Beekbergen en de organisatie van het PrimeVal Paardenspektakel organiseren van 28 tot en met 31 juli een etalagewedstrijd voor de Beekbergense ondernemers. De bezoekers van de internationale menwedstrijd kunnen in de stand van de Bemivo en de Dorpsraad op de Country Fair van het Paardenspektakel een vragenformulier verkrijgen. Hierop kunnen zij invullen welke etalage de mooiste is en welke paardensportartikelen er in de diverse etalages worden getoond.
Deelnemers aan de etalagewedstrijd zijn herkenbaar aan een poster, hier kunnen de bezoekers tot en met 1 augustus ook het vragenformulier inleveren. Onder de juist ingevulde formulieren wordt een aantal leuke prijzen verloot, beschikbaar gesteld door diverse ondernemers. De mooiste etalage wordt door dagblad de Stentor beloond met een halve advertentiepagina full colour.

Meer dan mensport

Tijdens PrimeVal Paardenspektakel Beekbergen is er gedurende vier dagen meer te beleven dan alleen mensport. Op het wedstrijdterrein is een aantrekkelijke fair ingericht waar diverse exposanten een breed scala aan producten bieden op het gebied van paardensport, buitenleven en lifestyle. Zo vindt u er diverse lifestyle winkels, een hoedenmaakster en diverse andere gezellige shops en eetgelegenheden. Voor de jonge bezoekers is er een speciale kinderhoek met een springkussen en andere activiteiten.

Programma (iedere dag vanaf ca. 09.00 uur):
Donderdag 28 juli: dressuur enkel-en tweespan pony's en tweespan paarden
Vrijdag 29 juli: dressuur vierspan pony's en vierspan paarden, PrimeVal show
Zaterdag 30 juli: marathon
Zondag 31 juli: vaardigheid, Masterclass tuigpaarden en Show De Nieuwe Heuvel

De toegang is alle dagen gratis.

Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma op www.paardenspektakel.com