Warchild


Spring mee met War Child bij Feyenoord

21 juli 2011 -
Op donderdag 28 juli is het weer zover: de jaarlijkse Open Dag bij Feyenoord. En War Child is er bij! Kom ook en ervaar de bevrijdende kracht van sport en spel op de War Child trampoline.

Open Dag
Tijdens de open dag worden de Feyenoord spelers traditiegetrouw per helikopter ingevlogen en gepresenteerd aan de supporters. Ook voor de jonge fans is er in de Kuip genoeg te beleven. Kidspersconferenties waarin spelers het hemd van het lijf kan worden gevraagd, er zijn verschillende spelactiviteiten en deze dag is natuurlijk dé kans om handtekeningen van de spelers te scoren!
>> Kijk voor meer informatie over de Open Dag op de website van Feyenoord.

Programma
11:00 uur Poort open
13:00 uur Start binnenprogramma
14:30 uur Spelers delen handtekeningen uit
17:00 uur Einde open dag 2011

War Child en Feyenoord
Sinds 2009 is Feyenoord een belangrijke sponsor van War Child. De voetbalclub steunt War Child projecten in Oeganda. In deze projecten wordt gebruik gemaakt van sport om de weerbaarheid en het psychosociale welzijn van oorlogskinderen te vergroten. Sport en spel maken een oorlogskind weer vrij. Het biedt kinderen een uitlaatklep en helpt ze om hun oorlogservaringen te verwerken.
>> Lees meer over de projecten van War Child in Oeganda.

Partners van War Child
Bedrijven kunnen op verschillende manieren bijdragen aan het werk van War Child. Bijvoorbeeld door middel van productsponoring, donaties of door zelf in actie te komen. Interesse? >> Bekijk de mogelijkheden.