Gemeente Binnenmaas

Wederom felicitaties voor freestyle windsurfer Nick van Ingen uit Puttershoek

26-07-2011

Wethouder Wouter Joosten feliciteert op donderdag 28 juli a.s. de 17-jarige freestyle windsurfer Nick van Ingen uit Puttershoek voor zijn bijzondere prestatie. Nick is tweede geworden tijdens het wereldkampioenschap Freestyle Windsurfen onder de 20 jaar.

Nick deed twee jaar geleden mee aan het WK in Sardinië en werd daar derde. Dit jaar vond het wereldkampioenschap van 20 tot en met 24 juli jl. in Nederland plaats, aan de Brouwersdam. De internationale surfjeugd streed in vier leeftijdscategorieën om de felbegeerde wereldtitel. Nick overtrof in eigen land zijn eerdere presentatie en werd door zijn spectaculaire sprongen en adembenemende tricks met surfplank en zeil tweede.

De gemeente is trots op dit talent van eigen bodem. De wethouder wil Nick dan ook graag namens het gemeentebestuur persoonlijk feliciteren op het gemeentehuis.

Nick van Ingen 2e op WK Freestyle Windsurfen 2011 Nick van Ingen in actie tijdens WK Freestyle Windsurfen 2011 Nick van Ingen in actie tijdens WK Freestyle Windsurfen 2011