Gemeente Dalfsen

Kunstgras Gerner in gebruik

28-07-2011

Kunstgrasvelden sportpark Gerner in gebruik

DALFSEN - Binnen vijf maanden na besluitvorming door de gemeenteraad wordt er al volop getraind op de twee splinternieuwe kunstgrasvelden op sportpark Gerner in Dalfsen. Dankzij de inzet van vrijwilligers van de sportclubs, de aannemer en de gemeente is het gelukt om voor het nieuwe voetbalseizoen de kunstgrasvelden op te leveren. In september vindt nog een moment plaats om de gehele herinrichting van het sportpark feestelijk af te sluiten.

Op 28 februari besloot de Dalfser gemeenteraad om ruim 1,6 miljoen euro beschikbaar te stellen voor de herinrichting van sportpark Gerner. Direct daarna zijn de voorbereiding en de uitvoering gestart. De voetbalverenigingen ASC en SVD en de gemeente hebben hierbij zeer nauw samengewerkt. En vooral de vrijwilligers van de voetbalclubs hebben de handen flink uit de mouwen gestoken. Oranjewoud uit Deventer heeft de werkzaamheden begeleid.

Meersportenplein

In augustus zal ook het nieuwe kunstgrasveld van de handbal en het Meersportenplein klaar zijn.
In september is er nog een officieel moment, waarbij feestelijk wordt stilgestaan bij de realisatie van deze nieuwe sportvoorzieningen.