Warchild


Peace Fridge Tour start bij LECTRIC Groep

28 juli 2011 - LECTRIC Groep
Ondanks de grote zomeruittocht deze midzomerweken naar de zon, krioelt het bij de LECTRIC Groep, een internetprofessional, nog van de medewerkers. De achterblijvers zijn namelijk verrast met de Peace Fridge. Deze vriezer vol ijs is een zomers initiatief van Ben &Jerry's met als doel geld in te zamelen voor de vredesopbouwactiviteiten van War Child in Sierra Leone. Vanaf juli tot oktober toert de Peace Fridge door het Nederlandse bedrijfsleven. LECTRIC groep trapt de Peace Fridge Tour als eerste af.

IJs voor uw personeel, relaties en bezoekers
De Peace Fridge, gevuld met overheerlijk Ben & Jerry's ijs, toert ook deze zomer door Nederland. Voor EUR 1.000,- kan de vriezer ook twee weken lang bij u op kantoor staan! Breng personeel, relaties en bezoekers van uw bedrijf op een leuke manier bij elkaar en steun tegelijkertijd de projecten van War Child.

Sierra Leone
Het gehele bedrag komt ten goede aan de activiteiten van War Child in Sierra Leone. Dit land ondervindt nog steeds de gevolgen van een tien jaar durende burgeroorlog die een verwoestend effect heeft gehad op land en bevolking. Onder deze moeilijke omstandigheden verdwijnt het belang van het kind vaak naar de achtergrond.

Ook van dit lekkere ijs genieten op de werkvloer? Klik hier voor meer informatie over het bestellen van de Peace Fridge