Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.50 uur

Utrecht, 28-07-2011

Snelheidscontrole

RHENEN Het verkeershandhavingsteam heeft woensdag 27 juli een snelheidscontrole gehouden op de Grebbeweg.

Tussen 08.45 uur en 11.00 uur controleerden de agenten 1630 passerende automobilisten waarvan 87 bestuurders sneller reden dan de toegestane maximum snelheid van 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 74 kilometer per uur.

Snelle inbraak

DRIEBERGEN-RIJSENBURG In de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli werd er een inbraak gepleegd in een horecagelegenheid op de Traaij.

Rond 02.45 uur kreeg de politie de melding dat drie mannen met zwaar gereedschap een rolluik en de ruit van de gelegenheid vernielden en na slechts enkele minuten met een snelle auto vertrokken in de richting van de Hoofdstraat. De agenten troffen een behoorlijke chaos aan bij het pand en stelden vast dat de verdachten(n) vermoedelijk kort waren binnengeweest.

De verdachten waren gemaskerd en zijn vermoedelijk vertrokken in een Volkswagen Golf of Polo. Mogelijk gaat het om een GTI of R32 model.

De politie doet onderzoek naar deze inbraak en verzoekt getuigen, die nog niet door de politie zijn verhoord, zich te melden bij de politie in het district Heuvelrug via het telefoonnummer 0900-8844.