Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van overval op woning

Helmond Centrum , 28-07-2011 o De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een overval op een woning aan de Van Hoofstraat. Rond 21.45 uur kwam de melding binnen dat de bewoners zouden zijn overvallen door vier daders. Hierbij zou tevens een vuurwapen gezien zijn.

De daders zijn vervolgens gevlucht in een zwarte personenauto. Deze personenauto zagen agenten niet veel later rijden op de Kasteel Traverse. Agenten hebben de auto laten stoppen op de Europaweg. Hier is vervolgens een 32-jarige vrouw uit Eindhoven, als bestuurster van de auto, aangehouden. Op het moment van de aanhouding zaten er in de auto geen andere inzittenden. Het voertuig is voor onderzoek door de politie in beslag genomen.

De Van Hoofstraat is enige tijd afgezet geweest voor onderzoek. Buiten op straat werd een hoeveelheid hennep aangetroffen en is ten behoeve van het onderzoek in beslag genomen.

Getuigen

De politie roept getuigen op te bellen naar de politie in Helmond als zij iets verdachts hebben gezien of gehoord rond 21.45 in de Van Hoofstraat. Mensen die meer informatie hebben over de zaak, maar anoniem willen blijven, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.