Lottomiljoen voor Zaandammers dankzij geboortedata

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 28 juli 2011 - Met zes verschillende geboortedata begon een echtpaar uit Zaandam twintig jaar geleden voor het eerst mee te spelen met Lotto. Maar liefst 1.000.000 euro won het echtpaar deze maand met de Lottotrekking. Hun geluksnummers zijn: 7-17-24-29-33-38.

"Fantastisch! Twintig jaar geleden zijn wij als abonnee mee gaan spelen met Lotto met de geboortedata van onze familieleden. Nog niet zo lang geleden hebben wij er over nagedacht om de getallen eens te veranderen. Je ziet maar dat het goed is geweest dat we dit niet gedaan hebben. We hebben nog niet nagedacht over wat we met het gewonnen bedrag willen doen. We zetten het op onze spaarrekening. Wel hebben wij het soms gehad over een vakantiehuisje, dus misschien zit dat er in de toekomst aan te komen," aldus de gelukkige winnaars.

Lotto Jackpot
In 2010 heeft Lotto 40 prijzen van een miljoen euro of meer uitgekeerd. Zaterdag 9 juli is de Jackpot niet gevallen. Dat betekent dat de Lotto Jackpot aanstaande zaterdag goed is voor maar liefst 19,5 miljoen euro.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter