Bruynzeel Keukens komt kopers Murano project tegemoet

Persbericht van Bruynzeel Keukens

Speciale koopavonden en kans op gratis keuken

Ten westen van het station van Zaandam verrijst momenteel de nieuwe wijk Murano. Voor kopers van de hier gelegen appartementengebouwen Da Vinci en Galilei heeft Bruynzeel Keukens een spectaculaire aanbieding, waarbij men zelfs de aanschafwaarde van de keuken retour kan krijgen. Tijdens twee speciale koopavonden op woensdag 3 augustus en vrijdag 26 augustus horen de toekomstige bewoners alle ins en outs.

Bijzondere actie, één voorwaarde
Bruynzeel Keukens komt starters én doorstromers op de woningmarkt tegemoet. Alle kopers van een appartement in Murano hebben een keukencheque van 1.000 euro ontvangen. Maar er is meer. Indien minimaal de helft van de kopers kiest voor een keuken van Bruynzeel, gaat een waanzinnige actie van start. Vanaf het moment dat de grens van 50% wordt gehaald, maken keukenkopers kans op verschillende prijzen, waaronder de hoofdprijs: de volledige aanschafwaarde van de keuken retour. Overige prijzen zijn onder meer een lcd-tv, een weekend weg naar keuze en een iPad.

Nú is het moment
De oplevering van de eerste appartementen in Murano wordt medio 2012 verwacht, nú is het moment om een keuken uit te zoeken. Daarom organiseert Bruynzeel Keukens op 3 en 26 augustus twee koopavonden, exclusief voor mensen die al een appartement in Murano hebben gekocht. De avonden bieden een uitgelezen kans om toekomstige buren te ontmoeten en samen de collectie van Bruynzeel te verkennen. Iedereen die tijdens een van beide koopavonden besluit vrijblijvend een afspraak voor een keukenplan te laten maken, ontvangt in ieder geval een ICE Watch.

Over Bruynzeel Keukens
Met meer dan 15 miljoen verkochte keukens bepaalt Bruynzeel al meer dan 110 jaar het gezicht van de Nederlandse keuken. Alle keukens worden ontworpen en gemaakt in de eigen fabriek in Bergen op Zoom. Door het hele proces van ontwerp tot en met montage in eigen hand te houden, garandeert Bruynzeel Keukens de zekerheid van zorgeloos kookgenot. Elke Bruynzeel keuken is standaard voorzien van 10 jaar garantie. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.bruynzeelkeukens.nl
Bijlage:
* bruynzeel_murano_zaandamdoc




Razende Robot Reporter