Ingezonden persbericht


Persbericht

Zoetermeer, 21 juli 2011

Judith Witteveen uit Utrecht realiseert Hercules de musical

Utrechtse brengt godenzoon tot leven in Vorstelijk Complex

Van 28 juli tot en met 7 augustus aanstaande realiseert stagiair Judith Witteveen van Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions de familievoorstelling Hercules de musical in het Vorstelijk Complex te Utrecht. Deze grote productie wordt door de jeugdige castleden van NME Kids on Tour uitgevoerd. Deze getalenteerde kinderen heeft u eerder kunnen zien in producties als onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties. Dankzij de betrokkenheid van Judith beleeft deze zomerproductie in juli haar wereldpremière.

Judith studeert Media & Entertainment Management aan het INHOLLAND te Den Haag. Als derdejaars student volbrengt zij op dit moment haar stage binnen Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions. Hercules de musical is de vijfde productie die Judith tijdens haar stage realiseert. Deze op en top familievoorstelling voor jong en oud is vanaf 28 juli te zien in het Vorstelijk Complex te Utrecht, waar Judith vorig jaar tijdens de opening voor Prinses Maxima heeft mogen dansen met het showteam, Sushma's Dance Factory.

Met trots spreekt Witteveen over de productie die binnenkort haar wereldpremière beleeft: 'Met klinkende stemmen, oogstrelende kostuums en de bijzondere entourage in het Vorstelijk Complex mag je Hercules de musical deze zomer niet missen'. Op de website www.herculesdemusical.nl staat meer informatie over de productie en haar medewerkers. Tevens kunnen geïnteresseerden hier terecht om kaarten te bestellen en het voorwerk van Judith Witteveen uit Utrecht gaan bewonderen.

(noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht