Ingezonden persbericht


Persbericht

Zoetermeer, 26 juli 2011

Goddelijke karavaan trekt naar het centrum van Nederland

Hercules vestigt in Vorstelijk Complex te Utrecht

Vanaf donderdag 28 juli 2011 speelt de getalenteerde cast van NME Kids on Tour de familievoorstelling Hercules de musical, een productie van Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions. Theaterliefhebbers, cultuurfanaten en alle andere thuisblijvers hebben tot uiterlijk 7 augustus 2011 de mogelijkheid om deze goddelijke voorstelling te bewonderen. Met jeugdige castleden die eerder schitterden in producties als Ciske en Tarzan van Joop van den Ende Theaterproducties en het legendarische verhaal van Hercules staat in het Vorstelijk Complex in Utrecht een waar spektakel op stapel. Het repetitieproces is inmiddels volbracht en de cast, afkomstig uit het gehele land, trekt nu naar het centrum van Nederland alwaar zij het publiek als bij donderslag meenemen naar de wereld van de mythologie.

Hercules de musical is een familievoorstelling waarin het klassieke en dramatische verhaal van de halfgod Hercules wordt vervlochten met de modernistische benadering van dit concept in de tekenfilm variant, om uiteindelijk, gedreven door het beschikbare talent bij de castleden een geheel eigen(tijdse) voorstelling te realiseren. De samenwerking tussen de professionele creatives en de getalenteerde kinderen die de cast vormen, maakt dat een hoogwaardig product neergezet kan worden met behoud van spontaniteit en integriteit die de kinderen met zich meebrengen en zijn alle ingrediënten voor een unieke theaterbeleving voor jong en oud voor handen.

Bepakt en bezakt met klinkende stemmen, oogstrelende kostuums trekt Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions deze week naar de bijzondere entourage van het Vorstelijk Complex. Bezoekers kunnen op de website www.herculesdemusical.nl nagaan hoe zij een plekje bij deze unieke voorstelling kunnen bemachtigen op de voorstellingsdata van 28 juli tot en met 7 augustus 2011.

(Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht