Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Helvoirt, 28 juli 2011

Hart voor Outdoor Helvoirt!

Na een sponsortermijn van drie jaar heeft de Rabobank het sponsorcontract met Outdoor Helvoirt onlangs nog eens verlengd met drie jaar. De afgelopen drie jaar heeft Rabobank de Leijstroom het Brabantse Eventing evenement gesponsord. Dit zal nu over worden genomen door het nieuwe Rabobank Hart van Brabant. Deze vestiging komt voort uit het recente samengaan van Rabobank Hilvarenbeek-Oisterwijk en Rabobank de Leijstroom in het nieuwe Rabobank Hart van Brabant.

Rabobank Hart voor Brabant heeft de komende drie jaar ook Hart voor Outdoor Helvoirt!

Naast deze sponsoring leveren diverse andere bedrijven en de gemeente ook hun bijdrage tijdens Outdoor Helvoirt. Zo zal er ook dit jaar weer de prestigieuze Gemeente Haaren Groen Prijs worden uitgereikt.

Een aantal regionale hoveniers zullen tijdens de komende editie van Outdoor Helvoirt voor deze prijs gaan strijden. Tijdens Outdoor Helvoirt mogen zij, geheel op eigen wijze een cross hindernis aankleden. Het bedrijf dat dit op de beste, mooiste en meest originele manier doet gaat er vandoor met de Gemeente Haaren Groen Prijs. De winnaar mag, in opdracht van de Gemeente Haaren, de rotonde bij café het Gommelen in Biezenmortel aankleden met een geheel eigen creatie!

Outdoor Helvoirt, voor meer dan alleen paardensport 19 t/m 21 augustus Landgoed Hoendernest.

Einde bericht.