Persbericht

GO Telecom stelt nieuwe Channel Manager aan

Dordrecht, 28 juli 2011 - GO Telecom, distributeur van voice & video communicatiesystemen heeft Jan-Willem Smit (37) aangesteld als Channel Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor reseller-programma's en -trainingen en het overige contact met alle resellers van GO Telecom.

Smit is afkomstig van ADP Dealer Services, marktleider in oplossingen voor personeelsadministratie en HR-vraagstukken. Hier was hij als Key Account Manager verantwoordelijk voor de grootste dealerholdings van Nederland. Eerder was Smit als opleidingscoördinator, trainer en procesbegeleider actief bij Zorgverzekeraar VGZ.

"Samen met de specialisten bij GO Telecom ga ik ervoor om Unified Communications nu echt op de kaart te zetten in Nederland", zegt Jan-Willem Smit. "Mede door de opkomst van social media is de behoefte vanuit de markt sterk toegenomen. Dit biedt kansen voor GO Telecom en indirect voor mij om sporen te verdienen in deze markt. Ik ben ontzettend blij dat ik juist nu deze kansen krijg."

"Ik ben erg verheugd met de aanstelling van Jan-Willem", zegt Jean-Paul Weterings, commercieel directeur van GO Telecom. "Jan-Willem heeft gedurende zijn loopbaan de kneepjes van het vak geleerd op het gebied van channel management."

(189 woorden)