Ingezonden persbericht


Persbericht
28 juli 2011, Amsterdam

Hans Klok klaar met image 'gay magician'

Het irriteert Hans Klok dat hij in de internationale pers vaak aangekondigd wordt als 'Gay magician Hans Klok'. 'Ik ben geen gay magician, ik ben een fucking goede magician!' vertelt Klok in een interview met Time Out Amsterdam deze maand. 'Hier in Nederland is het nooit een big deal geweest en wat dat betreft zijn we hier gezegend.' Over zijn samenwerking met sekssymbool Pamela Anderson laat hij Time Out Amsterdam weten dat zij nergens bang voor is en hield van de discipline die komt kijken bij het repeteren van een act. Bovendien speelde zij handig in op het naar buiten brengen van het 'gay' zijn van Klok en tipte zij hem het voor later te bewaren en zo een nieuw PR verhaal te crëeren. Lees het hele interview in Time Out Amsterdam van augustus.

Verbeter je slaapkamerkunsten met een masturbatieworkshop Als je tips en trucs over de kunst van het aftrekken krijgt van Cora Emens, bekend van RTL4's programma 'Beter in Bed' en getrouwd met Nederlands' bekendste ex-gigolo Shai Shahar, weet je dat deze serieus te nemen zijn. De twee uur durende workshop zit vol met technieken en tips en wordt uitgebreid beschreven in Time Out Amsterdam, inclusief handige doe-het-zelf plaatjes.

IJstest 2011: Mio Ice Cream heeft het beste ijs van Amsterdam Mio Ice Cream op het Waterlooplein is uitgeroepen tot beste ijstent van Amsterdam. Met ijs op de perfecte, net-niet-te-koude-temperatuur en smeuïge textuur dat in een knapperig, zoet hoorntje wordt geserveerd, winnen zij van IJscuypje, Banketbakkerij Van der Linde, IJssalon Mezzo, Pisa IJs en Monte Pelmo IJs. Waar het kritische Time Out test panel op heeft gelet lees je in Time Out Amsterdam.

De chique nieuwkomers van PC Hooftstraat
Vergeet de economische recessie, dit jaar zijn er maar liefst drie nieuwkomers bijgekomen in Nederlands meest luxe straat, de PC Hooftstraat. Vanaf half augustus opent Massimo Dutti zijn deuren. De vergelijking met het Spaanse Zara, onderdeel van hetzelfde moederbedrijf, is snel gemaakt behalve dat je hier meer basics vindt die door kwalitatief betere stoffen jaren langer meegaan. Ook Escada en American Vintage zijn sinds kort onderdeel van deze winkelstraat. Wat er bij hen aan nieuwe collecties in de winkel hangt, lees je in Time Out Amsterdam.


---