Persbericht

Nu al best bezochte Kermis FM ooit

~ Webcam en livestream bezoek stijgen exponentioneel ~

Tilburg, 28 juli 2011 - Dat Kermis FM groter uitpakt van voorgaande jaren merkt de club vrijwillige radiomakers ook in het bezoek op zijn website en de luister- en kijkcijfers. Gemiddeld stijgt het aantal bezoekers per dag met zo'n 20%. Ook op het Kermis FM plein (normaal Piusplein) weten de bezoekers zich in steeds grotere getalen te vermaken.

Sinds de start afgelopen vrijdag zendt het themastation 24 uur per dag uit. Dit wordt gedaan door een groep van zo'n zeventig vrijwilligers. Mede door de verschillende evenementen die het station dit jaar ook organiseert, blijft het continu druk op de site en bij de studio en het podium. Vandaag zendt Domien Verschuren nog live het 3FM-programma 'Met Michiel' uit vanuit de Kermis FM studio. Op het Kermis FM-podium treden daarbij 3FM Serious Talents op. En vrijdag wordt het BNNprogramma ´Het Platenpaleis´ live uitgezonden vanuit de Kermis FM studio. Op zaterdag is het nog een keer een Hollandse dag met optredens van onder andere Danny de Munk, Corry Konings en Jordy van Loon. Al deze artiesten verlenen gratis hun medewerking.

"We hoopten dit jaar met een uitgebreid programma een nog breder publiek te trekken en het is mooi dat dit dan ook lukt. Doordat we verschillende manieren bieden om alles van Kermis FM te volgen, merken we dat mensen erg met ons meeleven. Als je kijkt naar de eerste dagen en het aantal extra bezoekers dat we hebben, verwacht ik tegen het einde van de week toch zeker een luisteraar of 50.000 per dag", zegt Arno Leblanc, voorzitter van de Stichting Kermis FM.

Kermis FM zendt in de regio Tilburg uit op 107.0 FM, via www.kermisfm.nl en via de frequenties van LOTT/Radio Magnifique op 87.5 FM (kabel) en 107.6 FM (ether). Ieder uur verzorgt Kermis FM het laatste nieuws in samenwerking met het Brabants Dagblad.

//


Noot voor de redactie,