Ingezonden persbericht



Zoetermeer, 13 april 2011

Halfgod kondigt vestiging in Vorstelijk Complex Utrecht aan

Officiële kick-off Hercules de musical van NME Kids on Tour

Van 28 juli tot en met 7 augustus aanstaande speelt de getalenteerde cast van NME Kids on Tour de familievoorstelling Hercules de musical. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties, zoals onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties, mee in hun spel en zorgen daarmee voor een goddelijke theaterbeleving voor het hele gezin. Na het succes van vorig jaar met Merlijn de musical - in het openluchttheater Zuiderpark in Den Haag, belooft deze productie een overtreffende trap te worden. Een muzikale reis voor jong en oud naar de mythologische wereld krijgt op zaterdag 16 april 2011 de officiële aftrap met de eerste repetitie van Hercules de musical in het pand aan de Duitslandlaan 440, te Zoetermeer.

Hercules de musical is een musicalproductie waarin het klassieke en dramatische verhaal van de halfgod Hercules wordt vervlochten met de modernistische benadering van dit concept in alom bekende tekenfilm variant, om uiteindelijk, gedreven door het beschikbare talent bij de castleden een geheel eigen voorstelling te realiseren. De samenwerking tussen de professionele creatives en de getalenteerde kinderen die de cast vormen, maakt dat een ongekend hoogwaardige en spannende musical gerealiseerd wordt. Ongeacht je leeftijd is Hercules de musical een theaterbelevenis die je niet mag missen.

De klassieke en morele waarden van het verhaal van Hercules kunnen dankzij zijn idoolachtige verschijning relatief eenvoudig met elkaar verbonden worden, waarmee toegankelijkheid en historisch besef voor zowel de cast als het publiek gewaarborgd is. Met klinkende stemmen, oogstrelende kostuums en de bijzondere entourage in het Vorstelijk Complex mag je Hercules de musical deze zomer niet missen. Binnenkort lanceren wij de website www.herculesdemusical.nl waar meer informatie weergegeven wordt over de productie, de cast en de creatives die het stuk gemaakt hebben. Kom naar het Vorstelijk Complex en beleef de magie van Hercules de musical!

Noot voor redacties

(noot voor de redactie,