Ingezonden persbericht


Persbericht

Zoetermeer, 13 juli 2011

Hercules betreedt digitale tijdperk met verve

Lancering trailer voor hilarische familievoorstelling Hercules de musical

Vandaag heeft Hercules zijn eigen trailer online geplaatst ´www.herculesdemusical.nl´ als door de goden ingegeven geeft hij zijn publiek een voorproefje op de familievoorstelling die van 28 juli tot en met 7 augustus in het Vorstelijk Complex te Utrecht draait. De trailer toont de persoonlijke queeste die Hercules volbrengt in zijn zoektocht naar zijn ware identiteit. Hercules en zijn getalenteerde cast neemt u mee naar de muzikale hoogtepunten waarmee de Acropolis wordt omgeven en toont u theatrale vergezichten van Griekenland in betere tijden.

Van 28 juli tot en met 7 augustus aanstaande speelt de getalenteerde cast van NME Kids on Tour de familievoorstelling Hercules de musical van Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties zoals onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties, mee in hun spel en zorgen daarmee voor een spannende theater beleving voor het hele gezin. Na het succes van vorig jaar met 'Merlijn de musical' in het openluchttheater, Zuiderpark in Den Haag, belooft deze productie een overtreffende trap te zijn waarbij jong en oud als bij donderslag worden meegenomen door de wereld van de mythologie.

Met de lancering van de trailer kunt u zich vast mentaal voorbereiden op het spannende spektakel wat in het Vorstelijk Complex op u staat te wachten. Via de speciaal gemaakte QR-code en op de website www.herculesdemusical.nl vindt u deze spannende trailer.

Noot voor redacties

(noot voor de redactie,