Fotomodel Frieda Luth lanceert Kinderkledinggigant.nl


GARDEREN, 20110728 -- Nederland heeft er een nieuwe webshop bij! De virtuele rekken van KinderkledingGigant.nl hangen vol met kinderkleding in het hogere segment, en of je nou voor je baby of tiener kleding nodig hebt, KinderkledingGigant.nl heeft het. De nadruk van deze hippe webshop ligt op de betere Amerikaanse merken. Zo brengt KinderkledingGigant.nl onder meer de geweldige merken Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en het momenteel superpopulaire Abercrombie&Fitch. Maar ook Vingino wordt volop vertegenwoordigd.

America minded

KinderkledingGigant.nl is opgericht door het echtpaar Reinier en Frieda Luth. Frieda heeft jarenlang modellenwerk gedaan en heeft inmiddels veel van de wereld gezien. Reinier is succesvol ondernemer. Hun twee kinderen hebben hun interesse in kinderkleding aardig aan weten te wakkeren en met Frieda’s kijk op mode en Reiniers ondernemerszin, kwamen ze op het idee een online shop te openen. Deze bundeling van krachten heeft geresulteerd in een ‘America minded’ webshop.

Geen verzendkosten

Enkele voordelen van KinderkledingGigant.nl? Nou, bijvoorbeeld dat je geen verzendkosten hoeft te betalen, ongeacht het orderbedrag. En bevalt een kledingstuk niet of wil je een andere maat? Geen enkel probleem: KinderkledingGigant.nl neemt de kosten voor het retourneren van artikelen op zich.

Achteraf betalen

Naast de bekende betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en de creditcards, is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Bij KinderkledingGigant.nl zijn de artikelen die je op de webshop ziet op voorraad,  waardoor er snel geleverd kan worden. Vragen? Even bellen met het gratis 0800 nummer en je wordt snel geholpen. En dat zijn dus nog maar de praktische voordelen. Want wat natuurlijk vooral over de streep trekt, is de gave inhoud van de webwinkel. Al die leuke merken!

Helemaal naar de States vliegen om de kasten van de kinderen te vullen is vanaf nu niet meer nodig. Overseas shoppen doe je vanaf nu gewoon thuis, heel relaxed met een kopje thee of koffie bij KinderkledingGigant.nl.