Sterwijnenthuis.nl trekt kort geding tegen leverancier in


DEN BOSCH, 20110728 -- Wijnwebshop Sterwijnenthuis.nl trekt het kort geding in dat zij had aangespannen tegen één van haar wijnimporteurs. De wijnimporteur heeft het contract opgezegd per 22 februari 2012 en zal tot die datum de beschikbare wijnen blijven leveren. Gijs den Hollander van Sterwijnenthuis.nl: “Wij zijn er uit gekomen. De afnemers van onze wijnwebshop hoeven zich geen zorgen te maken over hun bestellingen. Wij zijn blij dat ons assortiment weer compleet is.”

Klanten aan wie sommige wijnen niet geleverd werden konden hun geld terug krijgen. Maar dat was voor de meesten geen optie. Den Hollander: “Onze klanten hebben er voor gekozen om te wachten tot de wijnen weer beschikbaar waren. Wij gaan zo snel mogelijk naleveren.”

Het kort geding zou op vrijdag 29 juli plaatshebben bij de rechtbank in Den Bosch.

Over Sterwijnenthuis.nl

Sterwijnenthuis.nl is de eerste wijnwebshop in Nederland die alleen wijnen van sterrenrestaurants verkoopt. De webshop maakt inzichtelijk in welke toprestaurants de door sommeliers uitgezochte wijnen worden geschonken. Sterwijnenthuis.nl is in maart 2011 live gegaan. Er staan zo’n 350 wijnen op de website, van ongeveer zestig sterrenrestaurants. Sterwijnenthuis.nl is gevestigd in Den Bosch. www.sterwijnenthuis.nl

Nysingh Communicatie