Gemeente Nijkerk


Herinrichting Holkerweg/Bunschoterweg wegwerkzaamheden

Op dit moment worden de Holkerweg/ Bunschoterweg ingericht als 30 km zone. Het gedeelte tussen de rotonde Arkemheenweg en de Flier is al opengesteld voor het verkeer. Na deze openstelling hebben we een aantal klachten ontvangen over de aangelegde verkeersdrempels.

Naar aanleiding van deze klachten hebben we helaas geconstateerd dat de aannemer een aantal drempels niet juist heeft aangelegd. Als gevolg hiervan is de eerste verkeersdrempel vanaf de rotonde Arkemheenweg deze week tijdelijk verwijderd om verdere problemen te voorkomen.

Wat gaat er verder gebeuren
Na de vakantieperiode van de aannemer (vanaf 15 augustus) wordt het resterende deel van de Holkerweg/Bunschoterweg ingericht als 30 km zone. Daarnaast zullen afspraken met de aannemer worden gemaakt om de verkeersdrempels zo spoedig mogelijk aan te passen aan de juiste maatvoering. Tot slot wordt de situatie ter plaatse van de inritten naar de woningen van Bunschoterweg 2 t/m 14 aangepast zodat autos en fietsers comfortabeler bij de woning kunnen komen.

De overlast tijdens deze aanpassingen zal zoveel mogelijk beperkt blijven. Er kan echter niet voorkomen worden dat u enige hinder ondervindt. We hopen op uw begrip tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.