Politie Midden- en West Brabant

Tilburger verzet zich na aanhouding op kermis

Tilburg , 29-07-2011 o Een 34-jarige man uit Handel is donderdagavond (28 juli) rond 23.40 uur aangehouden nadat hij zich op de kermis had misdragen. Hij verzette zich hevig bij zijn arrestatie

Vanmorgen verklaarde hij dat hij voor zijn aanhouding 20 a 25 glazen bier had gedronken. Op de kermis had hij bij de grijpertjes enkele keihard tegen de ruit van de kast geslagen. Ook had hij andere bezoekers agressief bejegend. De agenten arresteerden hem op de Veemarktstraat waar hij op dat moment op een trapje zat en bezig was met het snuiven van speed. Hij probeerde door met kracht te duwen zich los te rukken. Ook beledigde hij de dienders. Uiteindelijk wisten de agenten hem naar de grond te brengen en onder controle te krijgen. In zijn portemonnee werd een gripzakje speed aangetroffen. Hij krijgt een proces-verbaal voor openbare dronkenschap, drugsbezit, belediging en verzet.

Een 52-jarige man uit Oss werd omstreeks 01.00 uur op de Paleisring gearresteerd ter zake mishandeling. Een 22-jarige Tilburgse deed aangifte. Ze vertelde dat ze met vrienden in een bar op de Paleisring was. Een man stond tegen een vriend van haar aan te duwen. Ze had daarop de man met haar hand weggeduwd, toen hij haar terugduwde, had ze met haar tas tegen zijn schouder geslagen. Hierop had de man haar tegen haar gezicht geslagen en aan haar haren getrokken.

Een 21-jarige Eindhovenaar werd rond 02.45 uur gearresteerd omdat hij een portier bedreigd zou hebben. Een 21-jarige Tilburger werd omstreeks 03.25 uur aangehouden op de Stadhuisstraat nadat hij agenten beledigd had.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 29-07-2011 13:00 | © Regio Midden en West Brabant |