Politie Rotterdam-Rijnmond

VOORTGANG ONDERZOEK MISDRIJF POLDERWEG SCHIEDAM

Datum incident: 29-07-2011 Locatie: polderweg - District/dienst: De Eilanden Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 29-07-2011 13:30

1000_29038_1.jpg

Een speciaal geformeerd team van rechercheurs onderzoekt het misdrijf aan de Polderweg in Schiedam. Het team "Polderweg" stelt alles in het werk om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen en de verdachte(n) te arresteren. Ook camerabeelden uit de omgeving van de Polderweg worden bekeken.

Misdrijf

Zondagochtend 24 juli 2011 rond half acht trof een voorbijganger op de Polderweg het stoffelijk overschot van een man aan. Hij bleek na een misdrijf in de nacht van 23 op 24 juli om het leven te zijn gekomen. De identiteit van het slachtoffer is nog steeds onbekend.

Camerabeelden

Een team van 21 rechercheurs onderzoekt dit misdrijf. De Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek verricht, rechercheurs hebben bewoners en bedrijven uit de directe omgeving gesproken maar ook zijn er camerabeelden van de Polderweg en de directe omgeving in beslag genomen. Deze worden momenteel bekeken.


- Bent u in de nacht van 23 op 24 juli op de Polderweg in Schiedam of de directe omgeving geweest, neemt u dan aub contact op met het rechercheteam op 0800-74444888.

Identiteit slachtoffer

Het rechercheteam is naarstig op zoek naar de identiteit van het slachtoffer. Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht, diverse politieberichten en media-aandacht zijn er enkele tientallen tips binnengekomen. Deze worden allemaal uitgezocht. Ook het rechercheonderzoek richt zich op het achterhalen van de identiteit.

Het gaat om een blanke man. Hij heeft kort bruin / donkerblond haar, een bruine snor, grijsblauwe ogen en een slecht verzorgd gebit. Hij is rond de 1.75 meter lang en heeft een tenger postuur. De man heeft een litteken van 4 cm lang op zijn linker arm.

Het slachtoffer droeg een zwart Adidas T-shirt met drie witte strepen op de schouders en het Adidas-logo op de borst.


-Herkent u het slachtoffer op de foto of heeft u een vermoeden wie het kan zijn, ook dan wil het team graag met u spreken. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

Overige vragen politie


- Wie heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 juli iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Polderweg, bijvoorbeeld verdachte mensen of voertuigen?


- Wie heeft er mogelijk belangrijke informatie over deze zaak en heeft dit nog niet met de politie gedeeld?

Alle informatie die dit misdrijf kan oplossen is welkom! Het team is bereikbaar op het speciaal geopende telefoonnummer: 0800-74444888. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

Blijf ook via Twitter op de hoogte en praat mee over de zaak Polderweg (Schiedam) met hashtag #prrpolder.

Update op bericht: Tips misdrijf Polderweg Schiedam na Opsporing Verzocht
1000_29038_2.jpg 1000_29038_3.jpg