Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 28 juli 2011
PLATENPALEIS LIVE VANAF TILBURGSE KERMIS

Dj Marc Adriani. Credits: RVDA

MET OPTREDENS VAN MAI TAI, NEW TIMELESS EN T-SPOON

Haal die wijde pijpen maar uit de kast, smeer een lik gel in je haar en oefen je disco-moves nog een keer. Op naar de kermis in Tilburg! Het BNN-radioprogramma Het Platenpaleis staat op de grootste kermis van Europa. In een live uitzending ontvangt dj Marc Adriani de artiesten Mai Tai (Female Intuition), New Timeless (Where Is The Love) en T-Spoon (Sex On The Beach). In het Happy Hour hoor je een speciaal samengestelde Kermix en tussen het spookhuis en het reuzenrad kun je bij De Platenpaleis-studio touwtje trekken. De prijs is een discoplaat die gedraaid wordt op Radio 2. Het Platenpaleis zendt vrijdag 29 juli vanaf 20.00 uur live uit vanaf het Piusplein op de kermis in Tilburg bij BNN op Radio 2.

Het Platenpaleis werkt voor de speciale kermisuitzending samen met Kermis FM, waarvan de redactie bestaat uit professionals en jong talent van onder andere BNN University. Dit radiostation doet de hele dag verslag van alles wat er gebeurt op de kermis en geeft actuele informatie over de verkeerssituatie, parkeergelegenheid en treininformatie.

Het Platenpaleis viert elke vrijdagavond een feestje op de radio, waarbij de voetjes van de vloer mogen op de beste platen uit de popgeschiedenis. Tussen 22.00 uur en 23.00 uur is het Happy Hour, waarin luisteraars bepalen welke dansplaten er gedraaid worden. Dit kan door een mailtje te sturen naar platenpaleis@bnn.nl of te bellen naar 0800-1122. Op vrijdag 29 juli zijn alle lijnen van Het Platenpaleis doorgeschakeld naar de kermis.

----------



Ingezonden persbericht