Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Columbus IT treedt toe tot Microsoft Dynamics President's Club

Vianen, 29 juli 2011 - Microsoft heeft Columbus IT, leverancier van software en diensten gebaseerd op Microsoft technologie, toegelaten tot zijn Dynamics President's Club 2011. De prestigieuze club vertegenwoordigt de top-5 procent van de Microsoft Dynamics partners wereldwijd. Columbus IT Nederland is voor de tweede maal benoemd. Dit is het resultaat van diens toewijding aan zijn klanten, met zakelijk succes en groei tot gevolg.

Microsoft Dynamics President's Club bestaat uit een kleine groep top channel partners die belangrijke zakelijke mijlpalen hebben bereikt, doordat ze zich continu inspannen voor een hoge klanttevredenheid en actief streven naar product- en technologische vooruitgang. Tijdens het jaarlijkse wereldwijde partnerevenement van Microsoft, de Microsoft Worldwide Partner Conference 2011 (WPC), dat dit jaar plaatsvond in Los Angeles, werd bekend gemaakt dat Columbus IT voor de tweede maal toetreedt tot de club. Columbus IT heeft de afgelopen zestien jaar wereldwijd meer dan vijfduizend organisaties ondersteund bij het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen met behulp van innovatieve oplossingen, zoals 'Dynamics NAV in negen dagen'. Het bedrijf heeft geholpen de winst te verhogen van bedrijven als bol.com, TMF Group en Thule groep.

Doug Kennedy, Vice President van Microsoft Dynamics Partners: 'Columbus IT legt steeds weer een grote betrokkenheid bij onze wederzijdse klanten aan de dag en streeft continu naar business excellence.' Jules Pieters, algemeen directeur bij Columbus IT Nederland: 'Dat we nu bij de club horen is voor ons niet alleen een eer, maar ook een bevestiging dat we op de juiste weg zijn. In 2012 willen we ons onderscheiden met Columbus IT Industry Solutions gebaseerd op AX2012 voor Discrete Manufacturing en Food en wederom in de President's Club komen.' Over Columbus IT

Columbus IT is een software- en servicebedrijf in de markt voor zakelijke totaaloplossingen op basis van Microsoft software. De organisatie is op de Nederlandse markt actief sinds 1997 en is gespecialiseerd in de marktsegmenten zakelijke dienstverlening, discrete productie en de voedingsmiddelenindustrie. Columbus IT werkt in Nederland onder andere voor bol.com, Akatherm, TMF Group, Tempress, Thule groep en Tremco Ilbruck. Columbus IT is wereldwijd actief als software, advies- en implementatiepartner. Er zijn 1.000 medewerkers actief in 25 landen met een klantenbestand van meer dan 5.000 bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.columbusit.nl.