Persbericht

Mazars automatiseert Performance Management Systeem met NorthgateArinso

Nieuwegein, 29 juli 2011 - NorthgateArinso, wereldwijd aanbieder van HR-diensten en -software, heeft Mazars (internationale organisatie gespecialiseerd in audit- en belastingadvies) geholpen met zijn Performance Management Systeem (PMS). Het nieuwe PMS is gerealiseerd met behulp van Oracle E-Business Suite en vervangt het vorige, op papier gebaseerde, systeem.

Mazars had behoefte aan een PMS dat zou leiden tot één gemeenschappelijke taal voor het managen van beoordelingen, competenties en talent binnen alle niet-partnergeledingen in de wereldwijde Mazars organisatie. Het systeem moest bijdragen aan diverse doelstellingen, gebaseerd op leidinggevende en niet-leidinggevende capaciteiten. Ook moest het systeem het mogelijk maken om individuele bijdragen op een objectieve wijze te kunnen meten door te focussen op individuele doelstellingen, KPI's en competenties.

Op hoger niveau moet het PMS teamleden helpen een ontwikkelplan te bouwen voor hun huidige rol en/of carrièreontwikkeling. Daarnaast helpt het HR-teams om de pool aan talent binnen de organisatie te identificeren en te laten groeien.

"Het is bewezen dat effectief performance en talent management het moraal van medewerkers verhoogt", aldus Brendan Collins, HR director voor Mazars in de UK. "Door een standaard niveau van talentbeoordeling toe te passen, kunnen we een betere opvolgingsplanning garanderen en krijgen we meer mogelijkheden om personeel te ontwikkelen, talent te behouden en waar nodig wereldwijd personeelsverschuivingen te begeleiden. Door nauw samen te werken met het NorthgateArinso team, zijn we in staat geweest een uitrol te starten die niet alleen de productiviteit verbetert, maar er ook voor zorgt dat te zijner tijd onze gehele organisatie inzicht heeft in de volledige kennis- en skills-matrix van personeel binnen de diverse regio's."

"We zijn erg verheugd dat Mazars NorthgateArinso heeft gekozen voor de implementatie van zijn nieuwe Performance Management Systeem", aldus Maurice Manassen, global account manager voor Mazars bij NorthgateArinso. "De plannen om het systeem uit te rollen naar de UK, Frankrijk en Nederland en daarna naar de rest van de wereld, onderstrepen onze wereldwijde mogelijkheden. Met ons technisch vermogen en kennis van de industrie, kunnen we een systeem bieden dat Mazars de mogelijkheid geeft talent beter te managen. Het biedt hen ook wereldwijd zicht op hun personeelsbestand."