Opsporingsbericht: getuigen gezocht van incident te Holsbeek op 09/07/11

29/07/2011 14:37

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Leuven, om volgend opsporingsbericht te verspreiden:

De politie en het parket van Leuven zoeken getuigen van een vreemd voorval in Holsbeek op 9 juli jongstleden. Die zaterdagavond, rond 20 over 11 's avonds, werd op de Rotselaarsebaan in Holsbeek een vrouw dood aangetroffen.

Het gaat om een 40-jarige vrouw uit Kessel-Lo.

(foto VW)

De onderzoekers zouden graag getuigen willen spreken die iets meer kunnen vertellen over de precieze omstandigheden van het incident.

Was u die bewuste avond, tussen 11 en half 12, op de Rotselaarsebaan en zag u een grijze Volkswagen Transporter in Holsbeek, Nieuwrode of Wezemaal dan willen de speurders dat graag weten.

Het gaat om een sportieve bestelwagen met siervelgen, een schuifdeur aan de rechterzijde en een opvallend wit dak. Dit voertuig zou ten tijde van het incident verscheidene keren zijn langsgereden op de Rotselaarsebaan.

De wagen is al gekend bij het parket en de bestuurder aangehouden.

Mogelijk heeft de bestuurder staan praten met het slachtoffer of met andere mensen in de omgeving waar het lichaam van het slachtoffer werd gevonden.

Was u getuige of weet u meer over de feiten, gelieve dan contact op te nemen met de politie. Tips zijn welkom via het gratis nummer 0 800 30 30 0.

Discretie wordt verzekerd.

E-mail: opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie www.politie.be

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel