Amsterdam RAI

Benoemingen bij Amsterdam RAI

Vertrouwd bij Convention Centre

29-7-2011 Per 1 juli heeft Bart van der Heijden (37) het management van de afdeling Account Management overgenomen. Daarnaast is Niseth Boerrigter- van der Meulen (34) benoemd tot manager RAI Hotel & Travel Service.

Bart van der Heijden is een vertrouwd gezicht binnen Amsterdam RAI en heeft een uitgebreide ervaring als Account Manager en Supervisor Account Management. De laatste jaren was Bart van der Heijden manager RAI Hotel & Travel Service.
Niseth Boerrigter- van der Meulen heeft de afgelopen jaren met succes de afdeling Traffic Management opgebouwd binnen Amsterdam RAI. Daarvoor heeft zij als manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vorm gegeven aan het MVO beleid van Amsterdam RAI.

Convention Centre
Naast de organisatie van 25 eigen beurstitels faciliteert Amsterdam RAI jaarlijks ruim 500 evenementen. Het gaat om beurzen, congressen, corporate events en andere niche events die in de hallen en het congrescentrum worden georganiseerd. Het multifunctionele congrescentrum wordt tevens verhuurd als RAI theater voor theaterproducties. Amsterdam RAI Convention Centre is verantwoordelijk voor het optimaal huisvesten van deze evenementen.

Hotel & Travel Service
Amsterdam RAI Hotel & Travel Service (RHTS) heeft zich gespecialiseerd in het regelen van hotelaccommodaties voor bezoekers en exposanten aan evenementen in de RAI, maar ook daarbuiten. Als grootste hotelboeker van Amsterdam beschikt RHTS over voortreffelijke kennis van de hotels in en rond de hoofdstad en over ruime ervaring met hotelreserveringen.

Foto: Niseth Boerrigter- van der Meulen & Bart van der Heijden


---

Noot voor de redactie (