Politie Rotterdam-Rijnmond

Onderzoek naar beroving: Getuigenoproep

Datum incident: 29-07-2011 Locatie: Groeninx van Zoelenlaan - District/dienst: Feijenoord-Ridderster

Datum publicatie: 29-07-2011 22:26

ROTTERDAM - De recherche van het district Feijenoord-Ridderster heeft een onderzoek ingesteld naar een beroving op de Groeninx van Zoelenlaan.

Rond 21:05 kwam een medewerker van een eetgelegenheid hier geld afstorten bij een bank. Op dat moment kwamen er twee mannen op een scooter op hem afrijden.

De twee hadden beiden een vuurwapengelijkend vuurwerp bij zich. Er werd een aantal keer op de medewerker geschoten. Vervolgens gingen de twee er met een nog onbekende buit vandoor.

De politie heeft een onderzoek in de omgeving ingesteld. Hierbij is ook de politiehelicopter ingeschakeld maar de daders werden niet meer aangetroffen. Op dit moment wordt er gesproken met getuigen. Ook wordt er gezocht naar andere sporen in de omgeving van de Groeninx van Zoelenlaan.

GETUIGENOPROEP

De recherche zou graag in contact komen met personen die meer informatie hebben over deze overval of over de identiteit van de overvallers.

Signalement

Het gaat om twee mannen. Zij droegen beide een zwarte helm en een grijze jas. Het tweetal reed op een zwarte scooter zonder kentekenplaten.

Heeft u vrijdagavond rond negen uur iets verdachts gezien op of in de omgeving van de Groeninx van Zoelenlaan? Of heeft u informatie over de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van het district Feijenoord-Ridderster via 0900-8844. Dit mag ook anoniem via 0800-7000.