ZeroChaos zet groei en wereldwijde expansie voort met overname van Zweeds sourcingbedrijf Madeo

ORLANDO, Florida en STOCKHOLM, Zweden--(BUSINESS WIRE)-- 20110729 --

ZeroChaos, een wereldwijd bedrijf voor personeelsoplossingen met hoofdkantoor in Orlando, Florida, heeft vandaag de overname bekendgemaakt van Madeo Sourcing Group AB, een van de snelstgroeiende consulentenbureaus en beheerde servicebedrijven in Zweden.

ZeroChaos werkt al bijna zes jaar in de Scandinavische regio, en deze transactie zal zijn voetafdruk en capaciteiten nog verder uitbreiden in een van de snelstgroeiende ontwikkelde markten. “De Zweedse markt en de Scandinavische regio zijn nog steeds aantrekkelijk voor uitbreiding. De uitzonderlijke stabiliteit van de markten en bijna 5% groei van het bruto binnenlands product heeft talrijke kansen voor onze groei-initiatieven geschapen”, aldus Harold Mills, CEO van ZeroChaos.

Stockholm heeft zich ontwikkeld tot het middelpunt van de zich voortzettende expansie over de hele wereld van ZeroChaos, vooral in de noordelijke en oostelijke Europese markten. De overname van Madeo bouwt voort op het schema van organische en strategische initiatieven door ZeroChaos om zijn dienstaanbiedingen en ook zijn wereldwijde sterkte en capaciteiten uit te breiden, waardoor ZeroChaos een van de grootste professionele dienstverleners over de hele wereld wordt.

Anders Gratte, CEO of Madeo voegt hieraan toe: “Ik ben er trots op met Harold Mills en zijn team bij ZeroChaos samen te kunnen werken. ZeroChaos wordt door dezelfde ondernemende geest gedreven als Madeo. Wij passen uitstekend in hun organisatie. De fusie verschaft ons de infrastructuur, de internationale sterkte en financiële kracht voor voortgezette en succesvolle uitbreiding in al onze markten”.

Info over ZeroChaos

Met het hoofdkantoor in Orlando, Florida, is ZeroChaos een baanbrekende personeelsmanagementbedrijf. ZeroChaos helpt bedrijven met visie betere management- en financiële controle te verkrijgen over hun personeelsbestand en de aanvoerketens van hun talenten door middel van innovatieve private-label oplossingen en volledige-informatie-prijsstellingen. ZeroChaos is een van de grootste en snelstgroeiende bedrijven van het land. Voor meer informatie over ZeroChaos bezoekt uwww.zerochaos.com. Volg CEO Harold Mills op Twitter op http://twitter.com/haroldmills.

Info over Madeo

Madeo is een snelgroeiend bedrijf met activiteiten in Zweden, Finland en Polen. Madeo heeft momenteel 54 werknemers en werkt met een groot aantal nationale en internationale bedrijven. Vanwege zijn snelle en in financieel opzicht krachtige groei wordt het bedrijf het “Gazellebedrijf” genoemd door het Zweedse financiële dagblad Dagens Industri. Bezoek onze website