NOC*NSF

30 juli: aankomst Jeugd Olympisch Team op Schiphol

Met alvast vier medailles 'in the pocket' en hopelijk nog een paar te gaan denken we ook alweer aan de terugreis van het Nederlands team dat bij het Europees Jeugd Olympisch Festival in Trabzon, Turkije, in actie is. Voor het laatste nieuws en verhalen volg www.nocnsf.nl/ejof2011.

Alle sporters en begeleiders reizen zaterdag 30 juli gezamenlijk terug, in een directe vlucht vanaf Trabzon. Vluchtnummer is OR908, geplande aankomsttijd op Schiphol is 16.30 uur (Nederlandse tijd), in aankomsthal 4.

Samen met het team reist ook NOC*NSF algemeen directeur Gerard Dielessen met deze vlucht, net als de Utrecht 2013 delegatie, waaronder burgemeester Aleid Wolfsen.

Mocht u als journalist geĂŻnteresseerd zijn om dan op Schiphol aanwezig te zijn, dan bent u van harte welkom. We horen we dat graag tevoren, middels een reply op deze mail. De bedoeling is om de sporters zo snel en soepel mogelijk naar huis te begeleiden. Er is dus geen specifiek programma, maar wel alle gelegenheid om de sporters informeel even te spreken. Ditzelfde geldt voor NOC*NSF algemeen directeur Dielessen en burgemeester Wolfsen. Onze persvoorlichter Geert Slot reist met het team mee en kan u zo nodig ter plekke van dienst zijn.

We horen graag van u!