Ingezonden persbericht


UNOMODO PERSBERICHT

WE ALL LOVE 80'S & 90'S
PANAMA - AMSTERDAM
ZATERDAG 30 JULI 2011

Op zaterdag 30 juli presenteert UNOMODO de volgende editie van WE ALL LOVE 80's & 90's in Panama. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Panama!

Heb jij al je favoriete 80's & 90's hits door de jaren heen zowel op je walkman, op je discman als op je i-pod gezet? Heb jij de beste 80's & 90's films allemaal van videoband naar DVD gebrand? En heb jij van alle klassieke 80's & 90's tv-series een collectie aangeschaft? Is jouw antwoord; ja, ja en nog eens ja? Dan moet jij de laatste zaterdag van juli naar WE ALL LOVE 80's & 90's. Hier wordt namelijk de gelegenheid geboden om de gouden jaren uit jouw verleden weer eens te herleven. De beste DJ's uit de scene mixen de ene na de andere hit in elkaar over. Zo zing je eerst met al je gevoel mee op 'Eternal flame' van The Bangles, gooi je daarna je heupen los op Maxi Priest zijn monsterhit 'Close to you' en vervolgens rock je stevig de dansvloer op 'Teenage spirit' van Nirvana. Tijdens al het muzikale genot verschaft het VJ-team je de beste flashbacks. Kom daarom voor het enige echte jaren 80 en 90 gevoel naar WE ALL LOVE 80's & 90's!

NIEUW: WE ALL LOVE DINE & DANCE MENU! De Amsterdamse editie van WE ALL LOVE 80's & 90's vindt elke maand plaats in Panama, inmiddels een meer dan bekende naam in het Amsterdamse uitgaansleven - en ver daarbuiten. Gevestigd in het 'Manhattan van Amsterdam' aan het 'IJ' vormt het sfeervolle Panama het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Maar Panama biedt meer! Naast een van de bekendste clubs in Nederland is Panama ook een prachtig restaurant waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden. Reserveer nu voor het WE ALL LOVE DINE & DANCE MENU dat tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80'S & 90'S wordt aangeboden en geniet van een fantastisch menu inclusief een ticket voor de clubavond. (Reserveren kan telefonisch via 020-3118686 of via internet www.panama.nl)

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80's & 90's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Off Corso Rotterdam. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Datum : Zaterdag 30 juli 2011
Locatie : Panama*, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam Tijden : 22:00 ­ 04:00 uur
Tickets : vvk 10,00 euro (excl. fee), deur 12,50 euro Presale online : www.wealllove.com
Presale adres : Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl) Dine & Dance tickets : Reserveringen 020-3118686 of www.panama.nl Website : www.wealllove.com / www.unomodo.nl / www.panama.nl Contact : info@unomodo.nl