Ingezonden persbericht


C.V. De Plintepuutsjere VOLS anno 2003

Persbericht

VOLS TROPICAL MET THE VOICE OF HOLLAND REGGAE KING!

30 Juli Vols Tropical met Lenny Keylard, bekend van nationale TV.

Zaterdag 30 juli staat Vaals voor de 8e keer in het teken van een groots tropisch feest met een unieke ambiance, namelijk Vols Tropical! Het Prins Willem Alexanderplein in Vaals wordt omgetoverd tot een beachparadijs, met zand, cocktails, loungeterrassen en tropische klanken. De organisatie is trots de spectaculaire afsluiter van deze editie bekend te mogen maken. Niemand minder dan de Mister Voice of Holland Reggae King, Lenny Keylard zal het programma van het evenement afsluiten. De reggaeklanken zullen de sfeer van het evenement tot een absoluut hoogtepunt brengen.

THE VOICE OF HOLLAND REGGAE KING

De spetterende afsluiter van Vols Tropical is "Mister Voice of Holland Reggae King" Lenny Keylard. Lenny Keyland is de succesvolle 23-jarige Reggae zanger uit Zaandam die afgelopen editie deelnam aan het megasuccesvolle RTL- televisieprogramma The Voice of Holland. Tijdens zijn eerste auditie zong en speelde hij "No woman No cry" van Bob Marley. Onlangs bracht hij op de middenstip, tijdens de rust van de kampioenswedstrijd Ajax-Twente, Bob Marley's Three Little Birds ten gehore. Een ding is zeker: De klanken van deze speciale soort muziek passen perfect bij Vols Tropical en gaan ongetwijfeld voor een geweldige sfeer zorgen. Holland en Zuid-Limburg Loves Reggae Lenny!

BESTE COVERBAND VAN NEDERLAND

Niemand minder dan de winnaar van de Clash of the Coverband 2009/2010 "Robinson" uit Maastricht. Deze 5-mans Dance, Pop coverband band mag zich met recht de beste en populairste coverband van Nederland noemen. Robinson kiest over het algemeen niet voor de meest voor de hand liggende nummers, maar probeert juist die nummers te coveren die door weinig andere bands worden uitgevoerd. Na een aantal maanden is er een verrassend repertoire aan nummers opgebouwd. Sinds 2007/begin 2008 krijgt Robinson steeds meer succes. Dit succes kent haar hoogtepunten tot nu toe in 2009/2010, wanneer Robinson zich besluit in te schrijven voor de grootste bandcompetitie van Nederland; The Clash of the Cover Bands! De lange en spannende weg die de coverbands afleggen, loopt verdeeld over regio's door heel Nederland. Van Limburg tot Noord-Holland strijdt het coverbandtalent om de titel 'Beste Coverband van Nederland' en 'Populairste Coverband van Nederland'. Robinson weet uiteindelijk Paradiso Amsterdam en de 013 Tilburg plat te spelen en wordt door de vakjury gekozen tot beste coverband van Nederland van het jaar 2009/2010.

OVERIG PROGRAMMA

Tussen de muzikale acts door kunnen de bezoeker genieten van een fantastische samba-act van Animoso en deelnemen aan een van de clinics "salsa of zumba" van Salsapleasure. Kom op de laatste zaterdag van juli naar Vols Tropical in Vaals en kijk voor meer informatie op www.volstropical.nl. De kaarten zijn verkrijgbaar bij tabaksspeciaalzaak Sparla Staps te Vaals of de VVV Limburg Winkels in Epen, V'burg of Gulpen.

***

Ingezonden persbericht