Politie Gelderland-Zuid

Aanrijdingen en letsel

Kerkdriel / Geldermalsen, 30-07-2011 o Vrijdag zijn twee automobilisten naar het ziekenhuis vervoerd, toen ze als gevolg van een verkeersongeval gewond raakten.

Geldermalsen Auto tegen boom

Op de Tielseweg in Geldermalsen vond vrijdagmiddag een eenzijdig verkeersongeval plaats, waarbij de auto tot stilstand kwam tegen een boom. De automobilist, een 47-jarige man uit Tiel, liep enkele gebroken ribben op en is vervoerd naar het UMC ziekenhuis in Utrecht.

Vermoedelijk is het voertuig in de berm terecht gekomen, waarop een corrigerende beweging is ingezet. Als gevolg daarvan kwam de auto waarschijnlijk tegen de boom.

Kerkdriel - Dak van auto na aanrijding

Vrijdagmiddag rond 16.45 uur vond er een aanrijding plaats tussen twee personenautos op de l in Kerkdriel. Een bestuurder klaagde over nek- en rugklachten en is door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

De 47-jarige bestuurder uit Kerkdriel reed vanaf de Provincialeweg richting het centrum. Op de kruising met de Juliananweg merkte de bestuurder een auto die van rechts kwam te laat op, waardoor een aanrijding tussen beide voertuigen ontstond.

Omdat de bestuurder klaagde over nek- en rugletsel, is hij door de brandweer en ambulance uit zijn bevrijd, nadat de brandweer een deel van het dak weggeknipt had. Na onderzoek in het ziekenhuis kon de man toch weer diezelfde avond naar huis. (01)

Laatst gewijzigd 30-07-2011 16:35 | © Regio Gelderland-Zuid |