Gemeente Ede

dinsdag, 26 juli 2011

Ede geniet: Brass Trio op de vijver

info@ede.nl

Ondanks het natte weer zijn er volop zomerse evenementen in Ede. Zondag 31 juli van 15.30 tot 16.30 uur is het volgende zomerconcert, deze keer laat het Brass Trio hun klassieke klanken horen op de vijver naast het Raadhuis. Het Brass Trio bestaat uit studenten van het Rotterdams Conservatorium Codarts: Ferdi Seelbach (trompet), Harry Stens (hoorn) en Jeffrey Kant (trombone). Tijdens het concert kunnen bezoekers gratis een foto laten maken.

Het eerste zomerconcert op de vijver

Zomer in Ede

Er vinden deze week nog meer zomerevenementen plaats. Natuurlijk weer een gezellige Heidemarkt op dinsdag, in Ede centrum en op woensdag 27 juli de Zomeravondmarkt in Harskamp. Op zaterdag 30 juli is de tweede Zwoele Zomeravond, van 15.00-20.30 uur in het Kröller-Müller Museum. Met o.a. Raymond van het Groenewoud, The Isbellls, Gijs van Bon, De Dansers, Gummbah, Vespaqua, Jeroen Kant, BLISS, Fratelli Fiasco, Willum Geerts en TAMTAM Objektentheater. Meer informatie staat op www.kmm.nl.

Tweet & win

Bezoek je de zomerconcerten, de Zwoele Zomeravond of een andere zomers evenement in Ede? Maak een foto en deel deze via Twitter met de hashtag #EdeGeniet. Wekelijks kiest een vakkundige jury één winnaar die een prachtige prijs wint. Wat denk je bijvoorbeeld van kaarten voor de openingsavond van de Heideweek of toegangskaarten voor het Kröller-Müller Museum? Daarnaast komt de winnende foto in de Edese Post. Je kunt natuurlijk ook een andere groene, gezonde of actieve foto tweeten van de activiteiten die jij deze zomer onderneemt in Ede.

Foto's en filmpjes staan op www.ede.nl onder de zomerevenementen en op de Facebookpagina van de gemeente Ede.