Gemeente Ede

woensdag, 27 juli 2011

Zomer in Ede

Ondanks het natte weer zijn er volop zomerse evenementen in Ede. Op vrijdag 22 juli speelde de Big Bounce band hun swingende swing, latin, rock en funk tijdens het derde zomerconcert op de Markt. Meer foto's en filmpjes vind u op www.ede.nl onder de zomerevenementen en op de Facebookpagina van de gemeente Ede.

De Big bounce band speelde swing, latin, rock en funk.

Volgend zomerconcert

Zondag 31 juli is het volgende zomerconcert. Deze keer laat het Brass Trio hun klassieke klanken horen op de vijver naast het Raadhuis. Het Brass Trio bestaat uit studenten van het Rotterdams Conservatorium Codarts: Ferdi Seelbach (trompet), Harry Stens (hoorn) en Jeffrey Kant (trombone). Tijdens het concert kunnen bezoekers gratis een foto laten maken.

Zwoele zomeravond

Bezoek ook de andere zomerevenementen deze week! Bijvoorbeeld de Zwoele Zomeravond op 30 juli, van 15.00-20.30 uur in het Kröller-Müller Museum. Met o.a. Raymond van het Groenewoud, The Isbellls, Gijs van Bon, De Dansers, Gummbah, Vespaqua, Jeroen Kant, BLISS, Fratelli Fiasco, Willum Geerts en TAMTAM Objektentheater. Meer informatie: www.kmm.nl.

Twitteractie

Bezoek je de zomerconcerten of de Zwoele Zomeravond? Maak een foto en deel deze via Twitter met hekje #EdeGeniet. Wekelijks kiest een vakkundige jury één winnaar die een prachtige prijs wint. Wat denk je bijvoorbeeld van kaarten voor de openingsavond van de Heideweek of toegangskaarten voor het Kröller-Müller Museum? Daarnaast komt de winnende foto in de Edese Post. Je kunt natuurlijk ook een andere groene, gezonde of actieve foto tweeten van de activiteiten die jij deze zomer bezoekt in Ede.