Ingezonden persbericht


Unieke demonstratie tegen de klaagcultuur

UTRECHT, 20 juli 2011 - De Nederlanders in de Tour presteren niet. Het is hondenweer in juli. Het doucheputje zit verstopt en je hond stinkt. De boodschappen zijn te duur, de parkeerplekken zijn bezet. De subsidies zijn te laag. Je kan niet zitten in de trein. Het bereik van T-Mobile is om te janken. Er wordt wat afgeklaagd in Nederland. Iedereen doet er aan mee en we schieten er niks mee op, want negativiteit vreet energie en vervreemdt mensen van elkaar. Tijd voor actie!

Stekker, Utrecht's leukste dag - en nachtfestival, en Vers Vermaak, een vooruitstrevend netwerkplatform voor kunstenaars en creatievelingen in alle soorten en maten, is van mening dat er heden ten dage te veel geklaagd wordt over nietszeggende dingen. Om deze klaagcultuur aan de kaak te stellen en een weerklank te laten horen is er een demonstratie gepland op zondag 31 juli te Lepelenburg in Utrecht. Het idee is heel simpel: met zo veel mogelijk mensen tegelijk Mens-Erger-Je-Niet'en! Voel jij hem? Neem een Mens-Erger-Je-Niet-spel, een picknickkleed en wat lekkers mee van thuis en kom gezellig meespelen.

Heb je zelf geen Mens-Erger-Je-Niet spel? Jumbo Nederland stelt een aantal speelborden beschikbaar. Als je er zondag 31 juli op tijd bij bent, is er heus nog wel een bord beschikbaar!

----------

Datum: Zondag 31 juli 2011
Tijd: 14:00 uur
Plaats: Lepelenburg Park, Utrecht Entree: Gratis

Meer info: http://pressdoc.com/p/000l4l




Ingezonden persbericht