Nederlandse Omroep Stichting (NOS)


Kersverse Feyenoord-trainer Koeman bij NOS Studio Voetbal

HILVERSUM, 27 juli 2011 - De kersverse Feyenoord-trainer Ronald Koeman is zondag 31 juli te gast bij de seizoensopening van NOS Studio Voetbal. Feyenoord kende een roerige voorbereiding nadat de spelersgroep het vertrouwen in trainer Mario Been opzegde, waarop Been de eer aan zichzelf hield en opstapte. Ronald Koeman, zelf tussen 1995 en 1997 speler van Feyenoord, tekende afgelopen maandag een contract voor een jaar bij de Rotterdamse formatie. Donderdag zit de 48-jarige Koeman in de helikopter tijdens de Open Dag van Feyenoord. Aanstaande zondagmiddag zit hij voor het eerst op de bank tijdens het oefenduel met het Spaanse Málaga en 's avonds sluit hij zijn week af aan tafel bij de NOS.

Aan tafel zitten, behalve Koeman, ook de nieuwe NOS-aankoop Jan van Halst, Jan Mulder en Arno Vermeulen. De presentatie is in vertrouwde handen van Jack van Gelder.

NOS Studio Voetbal, dat komend voetbalseizoen alweer de tiende jaargang beleeft, blijft voor voetbalminded Nederland het vaste 'stadion' om met voetbalgasten die ertoe doen na te praten over het voetbalweekend. De aftrap van NOS Studio Voetbal is wekelijks rond de klok van 22.15 uur op Nederland 1.

Foto: ANP/Kippa